Zgjidhjet e Përputhjes Servo

I gjithë grupi i rregullave të emërtimit të sistemit servo

emërtimi

Drejtimi i rregullave të emërtimit të montimit të sistemit

Drejtimi i sistemit përbëhet nga dy shkronja

Shkronja e parë përfaqëson drejtimin e portës thithëse të pompës së vajit

Shkronja e dytë përfaqëson drejtimin e kutisë së bashkimit të motorit

drejtimin

Diagrami i përbashkët i drejtimit të sistemit

sistem servo

Sipas kërkesës së klientit për programe mbështetëse

VG
motorike
Nr. Pompë Motorri Udhëtoni Numri i modelit
1 Pompë ingranazhesh VG Servo motor ABT Servo drive ABT VG50-ABT1008F-ABT18.5KW-RS
2 Pompë ingranazhesh VG Servo motor ABT Servo drive Delta VG50-ABT1008F-Delta18.5KW-RS
3 Pompë ingranazhesh VG Servo motor Hysis Servo drive Delta VG50-U1008F-Delta18.5KW-RS
4 Pompë ingranazhesh Sumitomo Servo motor Hysis Servo drive Delta QT50-U1008F-Delta18.5KW-RS
5 Pompë ingranazhesh Eckerle Servo motor Hysis Servo drive Delta EIPC50-U1008F-Delta18.5KW-RS
6 Servo pompë ABT Servo motor koaksial Servo drive ABT ABT50-ABT1008T-ABT18.5KW-RS
7 Servo pompë ABT Servo motor koaksial Servo drive Delta ABT50-ABT1008T-Delta18.5KW-RS

Vërejtje:

1. Modeli i porosisë merr si shembull pompën e vajit me përdorim të zakonshëm 50cc, që përputhet me motorin dhe makinën 118,5 kw.

2. Për detaje të sistemit të servo motorëve koaksial, ju lutemi referojuni katalogut të Sistemit Servo Koaksial Vicks.

Sistemi servo koaksial

Struktura koaksiale është një përmirësim i bërë nga Ningbo Vicks Hydraulic Co., Ltd. në bazë të lidhjes së linjës Haitiane.Ka avantazhet e strukturës spline dhe shmang defektin e lidhjes spline.Për shembull, yndyrat në nyjen e splinës thahen lehtë pas përdorimit afatgjatë, dhe splinat e pompës së vajit dhe motorit përplasen drejtpërdrejt pozitivisht dhe negativisht për të shkaktuar goditjen e dhëmbit, gjë që shkakton rrëshqitjen e splinës.Është e shtrenjtë për të zëvendësuar pompën e vajit dhe grupin e motorit.Në sistemin servo koaksial, motori dhe pompa e vajit ndajnë të njëjtin bosht, i cili mund të pritet me një raund të vetëm pas një procesi të integruar përfundimi.Për të siguruar koaksialitetin, nuk nevojitet yndyrë.Forca e koaksialit është më e lartë deri në 4 herë më shumë se modeli i çift rrotullues, dhe probabiliteti i thyerjes së boshtit është jashtëzakonisht i ulët.

Struktura e seksionit

strukturën

Vizatim fizik

vizatim

Hyrje në servo sistemin koaksial

  1. Në bazë të pompës dhe motorit ekzistues të servo vajit, ndryshimi i modalitetit të bashkimit e bën një zgjidhje më të kursimit të energjisë, më të qëndrueshme dhe më të lehtë për t'u përdorur.
  2. Sistemi servo koaksial ka avantazhet e kursimit të kllapave të pompës, kursimit të bashkimeve, kursimit të hapësirës dhe koncentricitetit më të mirë.

Krahasoni me pompën dhe motorin ekzistues të servo vajit

Pamje Koaksiale të Sistemit Servo

krahasojnë
krahaso 1
Pompë ingranazhesh VG

Karakteristikat kryesore

1. Miratimi i dizajnit të kompensimit të presionit aksial dhe radial, efikasitet i lartë i vëllimit.

2. Zhurmë jashtëzakonisht e ulët, duke përdorur gize me qëndrueshmëri të lartë dhe dizajn unik që thith zhurmën

3. Pulsim shumë i ulët i rrjedhës dhe presionit, duke ruajtur rrjedhën dhe presionin e qëndrueshëm në kushte pune me shpejtësi të ulët.

4. Dizajni me presion të lartë, presioni më i lartë i punës mund të arrijë 35Mpa.

5. Gama e gjerë e shpejtësisë, shpejtësia më e lartë mund të arrijë 300 rpm.

6. Mund të kombinohet për të formuar një pompë të dyfishtë.

7. Përdoret gjerësisht në makineritë hidraulike, të tilla si makina e derdhjes me injeksion, makineria e hedhjes, shtypja hidraulike dhe sistemet e tjera servo hidraulike.

Servo pompë ABT

Karakteristikat kryesore

1. Përcaktimi i kompleteve të lopatës së tipit të kunjit me kunj mund ta bëjë pompën me rezistencë të vogël, elektronike të ulët dhe me më shumë kursim energjie.

2. Përdorni përcaktimin e kontrollit të vëllimit të rrjedhjeve të jashtme dhe rrjedhjeve të ulëta të temperaturës së vajit padyshim.Bazuar në vëllimin e rrjedhjes së komponentëve hidraulikë, mund të rregullojë rrjedhjen e vajit me zgjuarsi, pulsi i presionit të pompës është i vogël me presion të lartë dhe shpejtësi të ulët, produktet e përfunduara të injektimit do të kenë saktësi më të lartë.

3. Me korodimin e vajit të presionit të lartë dhe strukturës së burimit zëvendësues, mund të bëjë që pompa të funksionojë normalisht me shpejtësi të ulët, mund të përshtatet ndërrimi me shpejtësi të ulët dhe të lartë, ndërrimi i shpejtësisë së presionit të lartë dhe të ulët, ndryshimi i rrotullimit djathtas dhe majtas etj. statusi i punës së servo hidraulike sistemi në mënyrë perfekte.

4. Veprimi i dyfishtë dhe përcaktimi i strukturës së rrotullimit djathtas-majtas e bëjnë pompën të funksionojë më në mënyrë të qëndrueshme, sistemi servo hidraulik të përgjigjet më shpejt.

5. Presioni i lartë, struktura me shpejtësi të lartë dhe përcaktimi i skajeve të dyfishta të prerjes e bëjnë diapazonin e shpejtësisë më të gjerë dhe me rezistencë më të mirë ndaj ndotjes dhe jetëgjatësi më të gjatë pune.

6. Përcaktimi i strukturës së zhurmës së ulët dhe diapazoni i gjerë i rrjedhës, mund të personalizohen sipas kërkesave të ndryshme.

7. Përdorni strukturën e instalimit të kompletit të fishekut, riparimi duhet vetëm të ndryshoni kompletin e fishekut, më shumë konventë për riparim dhe me kosto më të ulët.

8. Pompë e dyfishtë përdor një portë hyrëse dhe dy porte daljeje, struktura është më kompakte me hapësirë ​​të vogël instalimi.

9. Ka katër drejtime secila në portën hyrëse dhe dalëse, instalimi është më fleksibël.

 

 

 

MXP_0079

Karakteristikat:

1. Dizajni i nënvuferit: Profili unik i dhëmbëve të rrjetës së brendshme të konjuguar linear shmang ndikimin e bllokimit të vajit dhe redukton në masë të madhe zhurmën dhe pulsimin e presionit të pompës.Sidomos kur presioni rritet, zhurma mbetet e ulët.

2. Qëndrueshmëri e shkëlqyer: Përdorimi i materialeve speciale dhe teknologjia e përpunimit, në mënyrë që jeta e pompës të jetë gjithashtu më e gjatë.

3. Pulsim i ulët: pothuajse pa pulsime, i përshtatshëm për sistemet që kërkojnë kontroll të saktë të shpejtësisë.

MXP_0076

Prodhuar në Gjermani, pas gati gjysmë shekulli zhvillimi dhe përmirësimi të vazhdueshëm, ka avantazhet e presionit të lartë, zhurmës së ulët, pulsimit të ulët dhe peshës së lehtë.Përdoret gjerësisht në makineritë e injektimit, makineritë e derdhjes, presat hidraulike dhe makineritë e tjera hidraulike globale.

Albert Servo Drive

Delta
Albert

Albert Servo Motor

1.1 servo motor

WhatsApp Online Chat!