TECHNEWS

 • Koha e postimit: 05-11-2024

  Eksplorimi i bazave të pompave rrotulluese me një fletë Pompat me një fletë rrotulluese janë një lloj i rëndësishëm i pompave me zhvendosje pozitive, të përdorura gjerësisht në sistemet hidraulike nëpër industri të ndryshme.Mekanizmi i këtyre pompave është projektuar për të trajtuar rrjedhën shumëfazore, duke përfshirë shkumën dhe flluskat e ajrit, të cilat...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 05-10-2024

  Prezantimi i pompës së lopës së traktorit, një zgjidhje e fuqishme dhe e besueshme për të gjitha nevojat tuaja të pompimit bujqësor dhe industrial.Kjo pompë inovative është projektuar për të ofruar performancë, efikasitet dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, duke e bërë atë zgjedhjen perfekte për një gamë të gjerë aplikimesh.Traktori V...Lexo më shumë»

 • Zgjidhja e sfidave të besueshmërisë së makinerive bujqësore me pompën hidraulike të kamionit Denison
  Koha e postimit: 28-04-2024

  Hyrje në sfidat e makinerive bujqësore Prezantimi i inovacionit tonë më të fundit në makineritë bujqësore - pompa hidraulike e kamionit Denison.E projektuar me një fokus të fortë te besueshmëria, kjo makineri e fundit është vendosur të revolucionarizojë praktikat bujqësore.Me një ndërtim dhe avancim të fortë...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 19-04-2024

  Prezantimi i sistemit tonë të servo-s së fundit për makineritë e formimit me injeksion, i krijuar për të revolucionarizuar procesin e prodhimit dhe për të ofruar saktësi dhe efikasitet të pashembullt.Sistemi ynë servo është projektuar për të përmbushur kërkesat e operacioneve moderne të formimit me injeksion, duke ofruar kontroll të avancuar dhe...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 04-01-2024

  Prezantimi i sistemit tonë revolucionar të formimit paraprak elektrik, i projektuar për të çuar proceset tuaja të formimit të plastikës në nivelin tjetër.Ky sistem i avancuar është i pajisur me motorë elektrikë me çift rrotullues të lartë para formimit, duke vendosur një standard të ri për efikasitetin e energjisë dhe performancën në industri.Në...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 22-07-2021

  T6EEC T7EEC Pompë Hidraulike Detare Nr. Model: T7EEC 052 052 025 2L34 A1M070 Pompa me presion të lartë, performancë të mirë, me tre fletë metalike është prej gize.Pompa me fletë T7EEC 052 052 025 2L34 A1M070.Përshkrimi i Ndarjes.Hidraulike...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 13-11-2020

  Sistemi Servo Koaksial, mund të përdoret gjerësisht në makinën e injektimit.Veçoritë e Sistemit Servo Koaksial Kursni kostot – Kurseni bashkimin, lidhni koston e sediljes, shkurtoni kohën e montimit.Kurseni hapësirë- Me të njëjtën zhvendosje, pompa koaksiale e motorit zvogëlon volumin me 25%-30% krahasuar me sistemin...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 10-08-2020

  Pompa jonë e re e ingranazheve të brendshme është në rrugën e prodhimit dhe testimi i mostrës është i mirë.Përdoret gjerësisht për makinën e injektimit e cila mund të zëvendësohet pompa sumitomo.Ka 3 modele me secilin 5 zhvendosje të ndryshme për zgjedhjen tuaj.Presioni më i lartë është 35.0Mpa.Shpejtësia është 3000 rpm çdo minutë....Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 04-07-2020

  Arritja e re Denison Pump Denison Vane Pump, T6DD, T6DR, T7DSW, Vicks Hydraulic projekton dhe prodhon modelin e ri të Denison Hydraulic Pump, i cili përdoret gjerësisht në makineritë plastike, makineritë e derdhjes, metalurgjinë, makineritë e presimit, makineritë e rafinimit, makineritë e ndërtimit, makineritë detare .T6DD,...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 19-06-2019

  Zgjidhje të optimizuara Keplast për makinat e derdhjes me injeksion hidraulike, tërësisht elektrike dhe me 2 pllaka.Sistemet e kontrollit KePlast janë zhvilluar posaçërisht për përdorim në makinat e përpunimit të plastikës.Seria e modeleve mbulon të gjithë spektrin e aplikimeve nga hidraulike të thjeshta dhe tërësisht elektrike...Lexo më shumë»

WhatsApp Online Chat!