• T6, T7 Series Vane Pump
  • Energy-efficient<br>Servo System
  • V, Vq Series Vane Pump

Products Bintang

Ora apa wanted? Carane bab ...

Taft training lisènsi forklift lan testing lisènsi ing Melbourne lan Queensland, kita kurban LO kelas lisensi forklift, kelas LF lisensi forklift, latihan refresher forklift, Kursus safety papan, kelas produktivitas lan latihan prabawa. Kanthi latihan kerjo utawa ana mau kasedhiya kanggo akeh kita kursus, kita bisa pas latihan watara jadwal.

  • Standard International

    Standard International

    Kabeh produk adhedhasar standar internasional, Gampang kanggo gonta-ganti karo Pumps lawas, kualitas produk Kita wis liwati 4 sertifikat masyarakat klasifikasi internasional ketat ing wektu sing padha.

  • Work Team

    Work Team

    support teknologi efektif karo tim profesional Karo pengalaman sugih saka debugging sistem tetep, We njamin support teknologi kuwat kanggo nggawe produk cocok kanggo mesin customer ing wektu.

  • Service Sincere

    Service Sincere

    We sumber layanan 24 jam sawise-sales kanggo ngatasi masalah ing wektu. engineer Kita bakal ngekèki latihan kanggo komunikasi teknologi paling anyar.

Baru

Karo pengalaman industri sungguh kita lan kathok dowo terakreditasi lan assessors, karyawan bakal kesempatan kanggo sinau saka sing paling nalika entuk skills praktis sing aran nyaman ing skenario sembarang.

Contact

Ningbo Vicks Hydraulic CO., LTD. iku salah siji saka tambahan saka Group Precise, dumunung ing Xikou Industry Zone ngendi iku nasional 5 A-kelas apik ing kutha Fenghua. transportasi punika trep, bab 25 kilometer saka Ningbo City, Ningbo Port lan NingboAirport. Iku bab 3 kilometer saka Yongjin Highway, lan stasiun Fenghua Railway.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Tree