Babagan awake dhewe

Ningbo Vicks Hydraulic CO., LTD. iku salah siji saka tambahan saka Group Precise, dumunung ing Xikou Industry Zone ngendi iku nasional 5 A-kelas apik ing kutha Fenghua. Transportasi punika trep, bab 25 kilometer saka Ningbo City, Ningbo Port lan Ningbo Airport. Iku bab

3 kilometer saka Yongjin Highway, lan stasiun Fenghua Railway.

 

Ningbo Vicks wis seri mesin Manufaktur majeng, QC equiment kaya mesin CNC, mesin NC, Hexagon 3D Koordinasi

 Instrument, Ultra sonic cleaning, proyektor. Akèh mecah CNC lan peralatan Kola sing diimpor saka Jerman, USA, Japan,

Korea Kidul, Taiwan. We duwe pasukan technical kuwat, punika unit kerjasama riset ilmiah University Zhejiang lan Zhejiang

University of Technology. Diundang akeh ahli domestik lan manca lan profesor minangka Konsultan. Kanthi teknologi sawijining

riset lan tengah pembangunan, kita uga duwe 38 teknisi banget makarya kanggo nggoleki, ukuran lan Manajemen.

Saiki Ningbo Vickes bisa ngasilaké luwih saka 50,000 set pump hydraulic lan output taunan luwih saka 8000 set sistem tetep nglacak.

 

Ningbo Vicks sing sama karo misuwur donya perusahaan hydraulic, dikembangaké ing Denison T6, T7 seri, Vickers V, Vq, V10, seri V20,

Tokimec SQP lan seri Yuken PV2R pump vane kasil. Lan produk kita bisa diijolake karo produk asli rampung.

Sukses kita karo produk kualitas kanggo akeh misuwur donya account hydraulic OEM Enterprises. Kajaba iku, Ningbo Vickes punika strategis

partner Fortune 500, kalebu Taiwan Delta, American Albert Power adi, Israel ACS, Italia Phase Servo Motor. Lan dadi domestik total

panganyang saka Delta Drive ing karet lan plastik, mati-casting industri. Uga agen genaral saka Amérika Albert seri produk hydraulic (dowel jinis pin pump servo) ing China.

 

Kita produk sing digunakake digunakake ing bandar, kapal, karet lan plastik, mati-casting, engineering, metalurgi, batu bara, minyak lan industri. Apik sukses produk ing kurang gangguan, perfromance dhuwur lan unggul

 biaya perfromance lan nemu ndhukung ekstensif loro dening pelanggan domestik lan manca. Utamané kita Denison T6 wis lulus Norway DNV,

 Amerika ABS, Prancis BV lan China CCS sertifikat masyarakat klasifikasi. Seri T6 digunakake digunakake ing militèr-industri, punika project mundhut barang utowo jasa tetep-titik China Shipbuilding Industry lan China Coal Group.

 

We vicks wis chieved a efisien, tim layanan kualitas dhuwur dhuwur liwat kerjasama karo perusahaan kondhang internasional. Ningbo Vicks

wis liwati IS9001-2008 sertifikat saka sistem manajemen kualitas ing 2012. Saiki kita produk wis diekspor kanggo luwih saka 50

negara lan wilayah, kalebu Amerika Serikat, Kanada, Rusia, Korea, UK, Jerman, Malaysia, Indonesia, Turki, Iran, Argentina etc.

 
strategi saka vicks punika: "kualitas punika landesan produk account famouse, ilmu lan teknologi punika njamin produk account,

inovasi punika sumber produk brandame, budaya punika nyawa saka produk account." Insisting ing asas sing pelanggan iku allah,

vicks karo topgrade technic, produk lan layanan, bakal tansah siap kanggo nyedhiyani sampeyan karo produk kualitas lan layanan paling apik.

 

We sing dikarepake kanggo kerjo bareng karo sampeyan!

 


WhatsApp Online Chat !