За нас

Ningbo Vicks Hydraulic Co., Ltd.е основана во 2007 година, е национално претпријатие за висока технологија со неколку патенти за пронајдок.Постојат 6 водечки светски линии за производство и тестирање за пумпа со лопатка.Со годишно производство од повеќе од 80.000 парчиња лопатка пумпа и 10.000 комплети серво систем за заштеда на енергија.

Нашата компанија е претседавачка единица на ревизија на стандардната индустрија на пумпи со лопатки.И ја освоивме наградата за напредок во кинеската хидраулична пневматика и заптивки во 2016 година и наградата за квалитет на владата на округот Фенгхуа за 2017 година и Поддршка на Националниот иновативен фонд за поддршка.

Нашата компанија работи со познати хидраулични претпријатија во странство долго време, има T6, T7, V, VQ, V10, V20, SQP, PV2R сериски пумпи и основна технологија на M3B, M4C, M4D, M4E, 35M Мотор со лопатка од 50 М.Направивме серво лопатки од серијата ABT и пумпа со ултра висок притисок 35Mpa.Нашите производи го поминаа кинескиот CCS, норвешка DNV, американскиот ABS, францускиот BV и британското друштво за класификација LR, и серијата се применуваат во воената индустрија.

Нашата компанија е општ бизнис со канали на индустријата за производи на Taiwan Delta, Австрија KEBA.Тој е стратешки партнер на Фаза серво мотор, серво мотор Јуншен, погон на Хаити и пумпа Сумитомо.

Ningbo Vicks се придржува до развојниот пат на воведување, иновации и трансценденција и деловната филозофија на висок квалитет, висока ефикасност, ниска потрошувачка, безбедност.Нашата компанија стана светски познат производител на хидраулични пумпи и едношалтерско решение за извоз на серво заштеда на енергија.

Нашата компанија го зема учењето, хармонијата, упорноста и професионализмот како своја корпоративна култура и ги застапува вредностите на вистината, добрината и убавината, како и слободоумниот, хармоничен и среќен дух.


WhatsApp онлајн разговор!