FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

Kami manufaturer saprak 2007

Dupi abdi gaduh salah sampel mariksa?

ok, teu masalah.

Dupi anjeun nampi logo kuring?

Sumuhun, OEM geus tampi! Simkuring hoyong nyimpen logo anjeun dina produk urang.

Sabaraha dinten pikeun pangiriman?

Biasa diomongkeun, waktu nu diperlukeun 20days pikeun produksi sanggeus narima titipan nu nurutkeun kuantitas Anjeun. Préparasi sampel: 3-7days.

Whats metoda pengiriman barang anjeun?

Ku hawa, pengiriman barang laut jsb

Pompa atanapi cartridge tiasa ngagantian pikeun Asli teh.

Sumuhun, produk urang nyaeta salaku sarua salaku leuwih aslina. kayaning T6, T7, V, runtuyan cartridge VQ na pompa.

Teu pompa nu dipariksa saméméh paking?

tangtu, enya, urang gaduh jabatan kadali kualitas. Kami geus dipariksa sarta dites pikeun tiap processing ku kituna urang bisa ngajamin 100% teu aya masalah keur barang.

Ulah produk Anjeun gaduh bijil?

Sumuhun, urang kudu jadi loba sertipikat otoriter. Utamana, kami Dension T6 kaliwat nu Normay DNV, ABS Amérika, Perancis BV jeung sertifikasi masarakat klasifikasi CCS Cina.
Parusahaan urang kaliwat 2009 révisi sertifikasi IS9001-2000.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !