PV2R Series Double Vane Kongrés

Pondok Description:

Produk Perkenalan PV2R runtuyan vane ngompa jeung tekanan tinggi jeung nois handap mangrupakeun produk-kinerja tinggi, nu dikembangkeun jeung domestically dihasilkeun ku parusahaan urang, diulas ku kinerja canggih, struktur nu lumrah, creditability alus, noise handap, pulsa ultra-lemah sareng kualitas stabil teras salajengna. Persis dijieun, produk nu bisa dipaké dina alat-alat jeung precision tinggi jeung nois low, sarta geus loba dipaké dina motong, plastik, kulit, forging tur mesin rékayasa sawah, tur ...


  • Item Nami: Yuken Double Minyak Kongrés
  • Kakuatan: hidrolik
  • Tekanan: tekanan High
  • Bahan: steel Steel
  • Suluh: Diesel
  • Pamakéan: Minyak
  • Teori: pompa usaha Rotary
  • Struktur: pompa tahap Double
  • Tempat Asal: Ningbo, Cina
  • Pangiriman: 7-15days
  • jéntré produk

    Tags produk

    Perkenalan produk

    runtuyan PV2R of vane ngompa jeung tekanan tinggi jeung nois handap mangrupakeun produk-kinerja tinggi, nu dikembangkeun jeung domestically dihasilkeun ku parusahaan urang, diulas ku kinerja canggih, struktur nu lumrah, creditability alus, noise handap, ultra-low pulsa na kualitas stabil sarta jadi on. Persis dijieun, produk nu bisa dipaké dina alat-alat jeung precision tinggi jeung nois low, sarta geus loba dipaké dina motong, plastik, kulit, forging tur mesin rékayasa sawah, jeung kawas.


    Our  company

    Our

    company is general channel business of Taiwan Delta, Austria KEBA
    product industry. Its the strategic partner of Phase servo motor,
    Yunshen servo motor, Haitain drive and Sumitomo pump.

    Ningbo

    Vicks adhering to the development path of introduction, innovation and
    transcendence, and the business philosophy of high quality, high
    efficiency, low consumption, safety. Our company has became a
    world-renowned hydraulic pump manufacturer and one-stop solution expert
    of servo energy saving.

    公司实景.jpg


    Spésifikasi / pompa Tunggal

    model  Mindahkeun
    ment (ml / r)
    Max. tekanan (Mpa) Speed ​​(r / mnt) Input
     kakuatan (kw)
    minyak husus minyak Antiwear minyak umum  Mnt.  Max. 
    PV2R1-4 4.3 21 17,5  16  750  1800  2.1 
    PV2R1-6 6.5 3.2 
    PV2R1-8 8,5 4.5 
    PV2R1-10 10,8 5,4 
    PV2R1-12 12,8 6.1 
    PV2R1-14 14,5 6,9 
    PV2R1-17 16,2 7,9 
    PV2R1-19 20,1 9,6 
    PV2R1-23 22,5 10,5 
    PV2R1-25 25,3 12,5 
    PV2R1-28 29,6 14,0 
    PV2R1-31 32,3 16 16  15,5 
    PV2R2-26 25,3 21 17,5  14  600  1800  11,7 
    PV2R2-33 32,3 15,5 
    PV2R2-41 39,8 18,9 
    PV2R2-47 49,8 23,2 
    PV2R2-53 51,5 24,0 
    PV2R2-59 55,8 24,9 
    PV2R2-65 63,7 29,4 
    PV2R2-70 70,3 16 1200  31,6 
    PV2R2-79 78,1 35,7 
    PV2R2-85 82,7 37,5 
    PV2R3-52 51,5 21 17,5  14  600  1800  23,2 
    PV2R3-60 63,7 29,4 
    PV2R3-66 66,6 34,2 
    PV2R3-76 75,5 37,7 
    PV2R3-94 89,5 41,2 
    PV2R3-116 118 16 16  1200  50,0 
    PV2R3-125 122,2 59,9 
    PV2R3-136 136 66,7

    Catetan:
    1. Nalika tekanan tina numput ngaleuwihan 16Mpa, kalawan kapindahan tina "4" "6" "8", speed kedah langkung ti 1450r / mnt.

    2. Ngurangan tekanan négatip tina inlet nalika numput tunggal atawa numput ganda kalawan kapindahan badag dina kecepatan luhur.

    3. Dina pamakéan cairan hidrolik sintétik jeung cai anu ngandung cairan hydraul, ngawates speed max di 1200r / mnt.

    4. Noisiness nyaéta sadia dina kondisi digawé di 14Mpa na 1200r / mnt.

    5. kakuatan Input nyaéta sadia dina kondisi 16Mpa na 1500r / mnt berpungsi.

    Series  Kapindahan tina aci pompa tungtung Kapindahan tina pompa panutup tungtung
    PV2R21 26,33,41,47,53,59,65 4,6,8,10,12,14,17,19,23,25,28,31
    PV2R31 52,60,66,76,94,116,125,136

    4,6,8,10,12,14,17,19,23,25,28,31
    PV2R32 52,60,66,76,94,116,125,136

    26,33,41,47,53,59,65


     More pics

    PV2R 双泵.jpg

    Application

    应用场合.jpg


    Advanced Equipment

    生产设备.jpg


    Certificate

    证书.jpg


    Our services 

    下单流程.jpg


    RFQ

    1. Customer: Can I get 1pcs sample to test the quality?

    Vicks Hydraulic: Yes, we would like to sell 1pcs sample for you to test.

    2.  Customer: If there is something technical problem, how do you to help us.

    Vicks Hydraulic: we will send you video and operations guide, which we will teach you to understand how to solve it.

    3. Customer: How many days for mass production?

    Vicks Hydraulic: About 25-35days after the order is confirmed.


    VICKS HYDRAULIC

    1. Overall view of company.jpg




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !