Taros Kami

Ningbo Vicks Hydraulic Co., Ltd

alamat

No.1, Selatan Houwang Jalan, Xikou Industrial Parabot,

Fenghua, Ningbo, Zhejiang PR Cina 315502

Surélék

 

sales@hydnvicks.com

 

telepon

0086-574-88876506

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !