Tentang Kami

Ningbo Vicks hidrolik CO., LTD. mangrupa salah sahiji subsidiaries of Grup tepat, ayana di Xikou Industri Parabot dimana nya nasional 5 A-kelas endah di kota Fenghua. Transportasi nyaeta merenah, kira 25 kilométer jauh ti Ningbo Kota, Ningbo Port na Ningbo Airport. Ieu ngeunaan

3 kilométer jauh ti Yongjin Jalan Raya, sarta stasiun Fenghua Railway.

 

Ningbo Vicks boga runtuyan mesin manufaktur canggih, QC equiment kawas mesin CNC, mesin NC, sagi genep 3D koordinat

 Tambo Minangkabau, ultra sonic beberesih, projectors. Kalolobaan grinding CNC jeung alat pagawean anu diimpor ti Jerman, AS, Jepang,

Koréa Kidul, Taiwan. Simkuring boga gaya teknis kuat, nyaéta unit gawé babarengan panalungtikan ilmiah ngeunaan Universitas Zhejiang jeung Zhejiang

universitas Téhnologi. Diondang loba ahli domestik jeung luar nagri jeung profesor jadi konsultan. Kalawan téhnologi bebas

panalungtikan sarta puseur ngembangkeun, urang ogé kudu 38 technicians unggulan digawé pikeun nalungtik, ukur na manajemén.

Ayeuna Ningbo Vickes bisa ngahasilkeun leuwih ti 50.000 sét pompa hidrolik sarta output taunan leuwih ti 8000 sét Sistim servo.

 

Ningbo Vicks anu cooperating kalawan kawentar dunya parusahaan hidrolik, mekarkeun Darajat T6, T7 seri, Vickers V, VQ, V10, runtuyan V20,

Tokimec SQP tur runtuyan Yuken PV2R tina pompa vane junun. Jeung produk urang tiasa ditukeurkeun jeung produk aslina lengkep.

Kasuksésan urang jeung produk kualitas luhur keur loba kawentar dunya brand hidrolik OEM usaha. Sajaba ti éta, Ningbo Vickes teh strategis

pasangan Simpenan 500, kaasup Taiwan Delta, Amérika Albert Power diangken, Israél ACS, Italia Phase Servo Motor. Sarta dijadikeun domestik total

dealers of Delta Girang dina karét sarta plastik, maot-casting industri. Ogé jadi agén genaral of Amérika Albert runtuyan produk hidrolik (dowel tipe pin pompa servo) dina Cina.

 

Produk urang anu loba dipaké dina palabuhan, kapal, karét sarta plastik, maot-casting, rékayasa, metallurgy, batu bara, minyak jeung industri lianna. Ningkat kasuksésan éta produk di noise low, perfromance tinggi na punjul

 ongkos perfromance tur meunang ngarojong éksténsif duanana ku konsumén domestik jeung luar nagri. Utamana urang Darajat T6 kaliwat di Norwégia DNV,

 Amérika ABS, Perancis BV sarta Cina CCS sertifikasi masarakat klasifikasi. Runtuyan T6 loba dipaké di militer-industri, nyaeta proyek ngayakeun dibereskeun-titik Cina Shipbuilding Industri sarta Cina Batubara Grup.

 

Urang vicks geus chieved a efisien, tim layanan kualitasna luhur ngaliwatan migawé bareng kalayan parusahaan well-dipikawanoh internasional. Ningbo Vicks

kaliwat IS9001-2008 sertifikasi tina sistem manajemen kualitas dina 2012. Kiwari produk urang geus diékspor ka leuwih ti 50

nagara jeung wewengkon, kaasup AS, Kanada, Rusia, Korea, UK, Jerman, Malaysia, Indonesia, Turki, Iran, Argéntina jsb

 
The strategi of vicks nyaeta: "kualitas nyaéta cornerstone produk brand famouse, élmu jeung téhnologi teh garansi produk brand,

inovasi nyaéta sumber produk brandame, kabudayaan nya éta jiwa sahiji produk brand". Maksa kana prinsip anu nasabah anu dewa,

vicks kalawan topgrade technic, produk jeung layanan, bakal salawasna siap nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitasna alus sarta layanan pangalusna.

 

Kami expecting cooperate sareng anjeun!

 


WhatsApp Online Chat !