• T6, T7 Series Vane Kongrés
  • Energy-efficient<br>Servo System
  • V, VQ Series Vane Kongrés

Produk Artikel

Teu naon miharep? Kumaha ngeunaan ...

Taft latihan lisénsi forklift sarta nguji lisénsi di Melbourne na Queensland, urang nawiskeun LO kelas lisensi forklift, kelas LF lisensi forklift, latihan refresher forklift, kursus kaamanan gaw, kelas produktivitas jeung latihan induksi. Kalayan latihan weekday atawa Sabtu sesi sadia pikeun loba kursus urang, urang tiasa pas di tangerang sabudeureun jadwal Anjeun.

  • Standar internasional

    Standar internasional

    Sadaya produk dumasar kana standar internasional, Gampang silih tukeur sareng nu numput heubeul, produk kualitas luhur kami geus kaliwat 4 sertifikasi masarakat klasifikasi internasional ketat dina waktos anu sareng.

  • Gawé tim

    Gawé tim

    rojongan téhnologi éféktif sareng tim profésional Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan debugging sistem servo, Simkuring ngajamin pangrojong téhnologi kuat nyieun produk cocog pikeun mesin customer urang dina waktos.

  • Service ikhlas

    Service ikhlas

    Urang nyadiakeun layanan 24 jam sanggeus-jualan pikeun ngajawab masalah dina jangka waktu. insinyur urang baris nyadiakeun latihan komunikasi dina téhnologi pang anyarna.

Arrivals anyar

Kalawan pangalaman Industri vast urang jeung trainers accredited na assessors, pagawé bakal meunang kasempetan diajar ti pangalusna bari gaining kaahlian praktis diperlukeun pikeun ngarasa nyaman di skenario sagala.

hubungan

Ningbo Vicks hidrolik CO., LTD. mangrupa salah sahiji subsidiaries of Grup tepat, ayana di Xikou Industri Parabot dimana nya nasional 5 A-kelas endah di kota Fenghua. transportasi nyaeta merenah, kira 25 kilométer jauh ti Ningbo Kota, Ningbo Port na NingboAirport. Ieu ngeunaan 3 kilométer jauh ti Yongjin Jalan Raya, sarta stasiun Fenghua Railway.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key