• T6, T7 Series Vane Kongrés
  • V, VQ Series Vane Kongrés
  • Energy-efficient<br>Servo System

Produk Artikel

Teu naon miharep? Kumaha ngeunaan ...

Taft latihan lisénsi forklift sarta nguji lisénsi di Melbourne na Queensland, urang nawiskeun LO kelas lisensi forklift, kelas LF lisensi forklift, latihan refresher forklift, kursus kaamanan gaw, kelas produktivitas jeung latihan induksi. Kalayan latihan weekday atawa Sabtu sesi sadia pikeun loba kursus urang, urang tiasa pas di tangerang sabudeureun jadwal Anjeun.

  • Standar internasional

    Standar internasional

    Sadaya produk dumasar kana standar internasional, Gampang silih tukeur sareng nu numput heubeul, produk kualitas luhur kami geus kaliwat 4 sertifikasi masarakat klasifikasi internasional ketat dina waktos anu sareng.

  • Gawé tim

    Gawé tim

    rojongan téhnologi éféktif sareng tim profésional Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan debugging sistem servo, Simkuring ngajamin pangrojong téhnologi kuat nyieun produk cocog pikeun mesin customer urang dina waktos.

  • Service ikhlas

    Service ikhlas

    Urang nyadiakeun layanan 24 jam sanggeus-jualan pikeun ngajawab masalah dina jangka waktu. insinyur urang baris nyadiakeun latihan komunikasi dina téhnologi pang anyarna.

Arrivals anyar

Kalawan pangalaman Industri vast urang jeung trainers accredited na assessors, pagawé bakal meunang kasempetan diajar ti pangalusna bari gaining kaahlian praktis diperlukeun pikeun ngarasa nyaman di skenario sagala.

hubungan

Ningbo Vicks Hydraulic Co.,Ltd. was founded in 2007, is a national high-tech enterprise with several invention patents. There are 6 world leading production and testing lines for vane pump. With an annual output of more than 80,000 pcs vane pump and 10,000 sets energy-saving servo system.

Our company is the presiding unit of vane pump industry standard revision. And we won the 2016 China Hydraulics Pneumatics & Seals Industry progress award and the 2017 Fenghua District Government Quality Award, and National Innovation Fund Porject Support.

Our company has been working with famous hydraulic enterprise abroad for long time, have T6, T7, V, VQ, V10, V20, SQP, PV2R series vane pumps and the core technology of M3B, M4C, M4D, M4E, 25M, 35M, 50M vane motor. We Pineered ABT series servo vane pumps and 35Mpa ultra high pressure vane pump. Our products have passed the Chinese CCS, Norway DNV, American ABS, French BV and British LR classification society certification, and batch applied to the military industry.

Our company is the general channel business of Taiwan Delta, Austria KEBA product industry. It is the strategic partner of Phase servo motor, Yunshen servo motor, Haitian drive and Sumitomo pump.

Ningbo Vicks adhering to the development path of introduction, innovation and transcendence, and the business philosophy of high quality, high effciency, low consumption, safety. Our company has became a world-renowned hydraulic pump manufacturer and one-stop solution export of servo energy saving.

Our company takes learning, harmony, persistence and professionalism as its corporation culture, and advocates the values of truth, goodness and beauty as well as the open-minded, harmonious and happy spirit.

WhatsApp Online Chat !